Ik ben heel blij met mijn sponsoren en mijn fans. Het is alsof ik niet alleen voor mezelf kaats, maar ook voor heel veel anderen. Dat vind ik mooi.

Rob Faber, directeur van Autoschade Posthuma, was onze buurman. Hij zag mij als kleine jongen altijd met een kaatsbal bezig en beloofde me: “Als jij ooit op de hoofdklasse kaatst, dan krijg je van mij een auto.” Dat is gemakkelijk gezegd, maar Rob maakte zijn woorden meer dan waar. Ik stond op de hoofdklasse en daar stond mijn “Steenie Mobiel”. Inmiddels sponsort hij mij al 5 jaar en heb ik kort geleden al mijn derde auto gekregen met een nieuwe foto van mezelf, uitgezocht door Bert Hoogland!

                                

Jan Reinder Dijkstra is mijn tweede sponsor, ik heb een tijdje voor hem gewerkt en hij is een groot kaatsliefhebber.

Halma Agro BV sponsort me in natura. Zo kan ik vele kilometers maken naar de kaatsvelden.

AntonLangenberg van Langenberg Schoonmaakorganisatie sponsort me ook. Ik vroeg hem eens: Waarom eigenlijk? “Omdat ik jou een mooie kaatser vindt,” zei hij.

Andere sponsoren: de altijd enthousiaste kaatsliefhebber Willem Hellinga, de man van de robotmaaiers De DEM, Friesland Bouw en Montage, Luitzen Idsardi en RoaldSchmidt van Bureau Schmidt. Roald en ik stonden samen op de foto, op de kermis in Dronryp. “Als jij deze foto in de winkel ophangt sponsor ik jou,” zei hij. En zo gebeurde.

 

 

 

Dankzij Gerben Okkinga van Okkinga Communicatie, heb ik deze prachtige website.

En heit en Mem, de Broadsje Bakker, sponsort my fansels ek.

Naast de sponsoren zijn er nog de fans.

Al deze lieve mensen die voor mij naar de kaatsvelden komen dat vind ik super! Met jullie ben ik dan ook heel erg blij.

Sponsoren en fans: BEDANKT!